Τα πλεονεκτήματά μας
elen
Η μόνη αλυσίδα στην Ελλάδα αποκλειστικά για ανδρικά υπερμεγέθη
Σύνδεση

Εγγραφή


Τα πλεονεκτήματά μας

Υπάρχουν και άλλες επιχειρήσεις που εμπορεύονται ανδρικά μεγάλα μεγέθη. Γιατί λοιπόν να επιλέξει κανείς την “ KING SIZE SOUFLERIS”? Ποια τα πλεονεκτήματά της;

Κατ’ αρχάς σε σχέση με αντίστοιχες επιλογές στο εξωτερικό, υπάρχει το πλεονέκτημα της “ ελληνικότητάς” μας. Μπορείτε εύκολα να έρθετε σε επαφή τηλεφωνικά ή ιντερνετικά και να συνεννοηθείτε καλύτερα, να βρείτε αυτό που ψάχνετε και να σας καθοδηγήσουμε πιο σωστά. Εξάλλου γνωρίζουμε καλύτερα τις ιδιαιτερότητες της ελληνικής αγοράς και τις προτιμήσεις των συμπατριωτών μας. Είμαστε δικοί σας άνθρωποι.

Σε σχέση με ομοειδής επιχειρήσεις στην Ελλάδα

Είμαστε η μεγαλύτερη εταιρεία στο χώρο και αυτό έχει το πλεονέκτημα ότι οι περισσότερες κατασκευάστριες εταιρείες του εξωτερικού συνεργάζονται αποκλειστικά μαζί μας, λόγω εμπιστοσύνης και καλού ονόματος. Τα ρούχα που βρίσκετε σε εμάς δεν μπορείτε εύκολα να τα βρείτε πουθενά αλλού.

Έχουμε δίκτυο 5 καταστημάτων οπότε εύκολα ίσως να βρείτε κάποιο κοντά σας. Πρόκειται για πολύ όμορφους χώρους, άνετους με πολλά τετραγωνικά, διακοσμημένους με ακριβά υλικά πολύ γούστο και στυλ. Πραγματικά στολίδια στις περιοχές τους.
Ακόμα όμως κι αν βρίσκεστε μακριά από όλα τα σημεία πώλησης, θα εξυπηρετηθείτε από το εκπτωτικό μας e-shop με χιλιάδες κωδικούς σε εξαιρετικές τιμές, το καλύτερο e-shop του είδους.

Το προσωπικό μας αποτελείται από εξαιρετικούς επαγγελματίες που γνωρίζουν πολύ καλά το αντικείμενό τους, και τα προϊόντα που προτείνουν. Η εμπειρία τους είναι πολύ σημαντική καθώς έχουν πλέον εξυπηρετήσει πολύ μεγάλο αριθμό πελατών την τελευταία δεκαετία και γνωρίζουν καλά τις ιδιαίτερες απαιτήσεις των μεγάλων μεγεθών.

Και τέλος γιατί αν θέλετε να ντυθείτε πραγματικά ωραία και φοράτε μεγάλο μέγεθος, είμαστε η πιο εύκολη λύση στα “KING SIZE SOUFLERIS”. Χτενίζουμε όλο τον κόσμο για να σας προσφέρουμε τις καλύτερες επιλογές.

Ζητήστε να σας καλέσουμε
espa el