Εμείς στο Kingsizesoufleris.gr κάνουμε ότι μπορούμε για να μειώσουμε την πιθανότητα, του να παραγγείλει κανείς ένα προϊόν σε μέγεθος που δεν του ταιριάζει.

Γι΄αυτό και έχουμε εφαρμόσει σε παγκόσμια πρωτοτυπία την μέθοδο του διαστασιολογίου, όπου σε κάθε κωδικό προϊόντος ξεχωριστά, μετράμε τις βασικές του διαστάσεις, ώστε να μπορείτε να το συγκρίνετε με κάποιο δικό σας ρούχο και να είστε βέβαιοι έτσι, ότι παραγγέλνετε το σωστό νούμερο!

Αν παρόλα αυτά το προϊόν δεν σας στρώνει, όπως θα επιθυμούσατε ή δεν σας ικανοποιεί για τον οποιοδήποτε λόγο, έχετε δικαίωμα να το επιστρέψετε εντός 15 ημερών, χωρίς όμως να αφαιρέσετε τις ταμπέλες και χρησιμοποιώντας τη συσκευασία στην οποία σας το αποστείλαμε, αφού πρώτα έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας είτε τηλεφωνικά στο 2310839917 από τις 10:00πμ έως τις 16:00μμ, είτε στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Έχετε την δυνατότητα να αντικαταστήσετε το προϊόν με κάποιο άλλο της αρεσκείας σας, επίσης αν δεν επιθυμείτε άμεση αντικατάσταση του προϊόντος μπορούμε να πιστώσουμε τον λογαριασμό σας με την αξία του επιστρεφόμενου είδους και να το χρησιμοποιήσετε για μελλοντική σας αγορά. Εάν παρόλα αυτά δεν σας ικανοποιεί κάποιος από τους παραπάνω τρόπους τότε θα σας επιστρέψουμε την αξία του προϊόντος.

Εάν η επιστροφή γίνει σε χρόνο μεγαλύτερο των 15 ημερών, ή εάν έχουν αφαιρεθεί οι ετικέτες και τα ταμπελάκια του προϊόντος, ή εάν είναι φανερό ότι το προϊόν έχει φορεθεί, η εταιρεία μας έχει το δικαίωμα να αρνηθεί την επιστροφή ή την αντικατάστασή του.

* Επιστροφές εσωρούχων δεν γίνονται δεκτές σε καμία περίπτωση για λόγους υγιεινής και προστασίας του καταναλωτή.

* Επιστροφές και αντικαταστάσεις προϊόντων δεν γίνονται μεσω κανενός φυσικού καταστήματος μας παρά μόνο μέσω του e-shop, και με τους τρόπους και όρους που περιγράφονται.

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΦΟΡΜΑ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ

 


ΚΟΣΤΟΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

Το κόστος επιστροφής ενός προϊόντος είναι 5,00€ πανελλαδικά (εκτός Ελλάδος υπολογίζετε κατόπιν συνεννοήσεως με την courier), ενώ το κόστος επαναποστολής επιβαρύνει εξολοκλήρου την εταιρεία “ KING SIZE SOUFLERIS”, για όσες φορές χρειαστεί.

ΕΛΛΑΤΩΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Ισχύουν όλα τα παραπάνω όσον αφορά την πολιτική επιστροφών με τη μόνη διαφορά, ότι η εταιρεία αναλαμβάνει πλήρως το κόστος αντικατάστασης (επιστροφής και επαναποστολής) του προϊόντος.