Η ιστορία μας
elen
Η μόνη αλυσίδα στην Ελλάδα αποκλειστικά για ανδρικά υπερμεγέθη
Σύνδεση

Εγγραφή


Η ιστορία μας

Η ιστορία μας ξεκινά πίσω στο 1975. Σε μία ιδιαίτερα απαιτητική αγορά -αυτήν της Θεσσαλονίκης- δημιουργείται το πρώτο μας κατάστημα που καθώς ξεχωρίζει και πρωτοπορεί, το προτιμούν όλοι οι κομψοί Θεσσαλονικείς.

Σύντομα δημιουργούνται και άλλα σημεία πώλησης, πάντοτε αφοσιωμένα αποκλειστικά στο ανδρικό ντύσιμο. Έτσι η αλυσίδα μας γίνεται σταδιακά στις αρχές του 21ου αιώνα αυτή με τα περισσότερα καταστήματα στη Βόρειο Ελλάδα, καθιστώντας το όνομα “SOUFLERIS” συνώνυμο του επίκαιρου, ποιοτικού και ταυτόχρονα προσιτού αντρικού ρούχου. Στην πορεία αυτή έγινε έντονα αντιληπτό πως υπήρχε μεγάλο περιθώριο και ζήτηση για μεγέθη άνω του XXL.

Έτσι το 2006 δημιουργούμε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης το πρώτο πιλοτικό κατάστημα αποκλειστικά με ανδρικά υπερμεγέθη. Η επιτυχία υπήρξε άμεση και σαρωτική, με αποτέλεσμα να λάβει σάρκα και οστά ένα νέο αυτόνομο παρακλάδι της αλυσίδας “SOUFLERIS”. Παίρνει το καθόλα ταιριαστό όνομα “KING SIZE”, εξειδικεύεται σε μεγέθη έως 10XL και γράφει νέες σελίδες ιστορίας στον Ελληνικό χώρο της μόδας.

Αυτή τη στιγμή τα σημεία πώλησης της “KING SIZE” αριθμούν πλέον τα 5, και η ανάπτυξη βρίσκει εύφορο έδαφος στην Αττική. Το όνομα “KING SIZE”, έχει πλέον ταυτιστεί με την ανδρική μόδα μεγάλων μεγεθών στην Ελλάδα.

Ζητήστε να σας καλέσουμε
espa el