Προφίλ Εταιρείας
Τα προϊόντα και οι τιμές ισχύουν ΜΟΝΟ για online αγορές

Η εταιρεία SOUFLERIS μετρά πάνω από 4 δεκαετίες στο χώρο του ανδρικού ρούχου. Από το 1974 που λειτούργησε το πρώτο κατάστημα, έφτασε να γίνει η αλυσίδα με τα περισσότερα σημεία πώλησης στη Βόρειο Ελλάδα.

Αντιλαμβανόμενη την έντονη ζήτηση, και το κενό της αγοράς για υπερμεγέθη, δημιουργεί το 2007 το πρώτο αποκλειστικά εξιδεικευμένο σε XXL μεγέθη ανδρικό κατάστημα, ξεκινώντας έναν νέο κλάδο στην εταιρεία, με το όνομα KING SIZE. Με νέο σήμα, και 4 πλέον καταστήματα, η θυγατρική αλυσίδα έχει ανεξάρτητη αποστολή να καλύψει με αξιώσεις τις ιδιαίτερες απαιτήσεις των ανδρών στα μεγέθη από XL έως 10XL.

Η γκάμα των KING SIZE SOUFLERIS XXL καταστημάτων περιλαμβάνει κομμάτια για κάθε ώρα και κάθε στιγμή του σύγχρονου άντρα. Από athletic και Jeanswear μέχρι casual chic και κλασσικό ντύσιμο γραφείου ενώ φτάνει έως αμπιγέ και ceremony για ιδιαίτερες περιστάσεις.

Πάντοτε με υψηλή ποιότητα υφασμάτων και ραφής εισάγονται τα καλύτερα προϊόντα που μπορούν να βρεθούν στην παγκόσμια αγορά από κατασκευαστές με γνώση στην παραγωγή των υπερμεγεθών και τις ιδιαιτερότητες που πρέπει να ληφθούν υπόψιν, όσον αφορά σε πατρόν, φόρμα και ευκολία στην κίνηση.

Μετά από 10 πλέον χρόνια εμπειρίας σε πωλήσεις υπερμεγεθών μέσω του δικτύου των φυσικών καταστημάτων, φτάνει η στιγμή λειτουργίας ηλεκτρονικού καταστήματος ( στα τέλη του 2016) ώστε να ταυτιστεί η πορεία της εταιρείας, με την κάλυψη των αναγκών πανελλαδικά όλων των ανδρών που φορούν από XL και πάνω.

 

«Αν μέχρι τώρα απλά βολευόσαστε, ήρθε η ώρα να ντυθείτε πραγματικά»


Cart0
Σύνολο:0,00 €
Το καλάθι σας είναι άδειο!
Ζητήστε να σας καλέσουμε
espa el