Το όραμα μας
elen
Η μόνη αλυσίδα στην Ελλάδα αποκλειστικά για ανδρικά υπερμεγέθη
Σύνδεση

Εγγραφή


Το όραμα μας

Οι επιχειρήσεις, ειδικά δε οι εμπορικές επιχειρήσεις, έχουν σαν στόχο να ικανοποιούν κάποιου είδους ζήτηση και μέσω αυτής της διαδικασίας να εξασφαλίζουν την ύπαρξή τους, και θέσεις εργασίας στις σύγχρονες οικονομίες.

Το όραμα όμως είναι αυτό που οδηγεί τις επιχειρήσεις να κάνουν τα παραπάνω βήματα, και το δικό μας όραμα στα KING SIZE είναι να χαράξουμε νέους δρόμους, που έρχονται να ενώσουν δύο αντίθετους κόσμους. Ποια είναι αυτά τα αντίθετα; Από τη μία η σύγχρονη μόδα που συνεχώς στενεύει και ποντάρει στις SLIM γραμμές και τα ολοένα και πιο μικρά μεγέθη (που ευνοούνται συν τοις άλλης από την κατασκευή των περισσότερων ρούχων σε ασιατικές χώρες).

Από την άλλη η τάση αλλαγής της σωματοδομής του σύγχρονου άνδρα στις δυτικές κοινωνίες, όπου το μέσο ύψος και το μέσο βάρος τις τελευταίες δεκαετίες αυξάνει συνεχώς. Σε αυτόν τον άνδρα απευθυνόμαστε λοιπόν, στα KING SIZE και αυτό είναι το όραμά μας, να αισθάνεται καλά με τον σωματότυπό του και να μη νιώθει αδικημένος ή παραμελημένος. Θέλουμε να του δώσουμε όλες τις επιλογές εμφάνισης που υπάρχουν στα μικρά μεγέθη.

Η μεγαλύτερη ανταμοιβή μας είναι όταν μας λένε ικανοποιημένοι πελάτες “ ευχαριστώ που υπάρχεις”.

Ζητήστε να σας καλέσουμε
espa el