Xanthi Outside

Η ιστορία μας ξεκινά πίσω στο 1975. Σε μία ιδιαίτερα απαιτητική αγορά -αυτήν της Θεσσαλονίκης- δημιουργείται το πρώτο μας κατάστημα που καθώς ξεχωρίζει και πρωτοπορεί, το προτιμούν όλοι οι κομψοί Θεσσαλονικείς.

Σύντομα δημιουργούνται και άλλα σημεία πώλησης, πάντοτε αφοσιωμένα αποκλειστικά στο ανδρικό ντύσιμο. Έτσι η αλυσίδα μας γίνεται σταδιακά στις αρχές του 21ου αιώνα αυτή με τα περισσότερα καταστήματα στη Βόρειο Ελλάδα, καθιστώντας το όνομα “SOUFLERIS” συνώνυμο του επίκαιρου, ποιοτικού και ταυτόχρονα προσιτού αντρικού ρούχου. Στην πορεία αυτή έγινε έντονα αντιληπτό πως υπήρχε μεγάλο περιθώριο και ζήτηση για μεγέθη άνω του XXL.

Έτσι το 2006 δημιουργούμε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης το πρώτο πιλοτικό κατάστημα αποκλειστικά με ανδρικά υπερμεγέθη. Η επιτυχία υπήρξε άμεση και σαρωτική, με αποτέλεσμα να λάβει σάρκα και οστά ένα νέο αυτόνομο παρακλάδι της αλυσίδας “SOUFLERIS”. Παίρνει το καθόλα ταιριαστό όνομα “KING SIZE”, εξειδικεύεται σε μεγέθη έως 10XL και γράφει νέες σελίδες ιστορίας στον Ελληνικό χώρο της μόδας.

Αυτή τη στιγμή τα σημεία πώλησης της “KING SIZE” αριθμούν πλέον τα 5, και η ανάπτυξη βρίσκει εύφορο έδαφος στην Αττική. Το όνομα “KING SIZE”, έχει πλέον ταυτιστεί με την ανδρική μόδα μεγάλων μεγεθών στην Ελλάδα.

Το όραμα μας

Οι επιχειρήσεις, ειδικά δε οι εμπορικές επιχειρήσεις, έχουν σαν στόχο να ικανοποιούν κάποιου είδους ζήτηση και μέσω αυτής της διαδικασίας να εξασφαλίζουν την ύπαρξή τους, και θέσεις εργασίας στις σύγχρονες οικονομίες.

Το όραμα όμως είναι αυτό που οδηγεί τις επιχειρήσεις να κάνουν τα παραπάνω βήματα, και το δικό μας όραμα στα KING SIZE είναι να χαράξουμε νέους δρόμους, που έρχονται να ενώσουν δύο αντίθετους κόσμους. Ποια είναι αυτά τα αντίθετα; Από τη μία η σύγχρονη μόδα που συνεχώς στενεύει και ποντάρει στις SLIM γραμμές και τα ολοένα και πιο μικρά μεγέθη (που ευνοούνται συν τοις άλλης από την κατασκευή των περισσότερων ρούχων σε ασιατικές χώρες).

Από την άλλη η τάση αλλαγής της σωματοδομής του σύγχρονου άνδρα στις δυτικές κοινωνίες, όπου το μέσο ύψος και το μέσο βάρος τις τελευταίες δεκαετίες αυξάνει συνεχώς. Σε αυτόν τον άνδρα απευθυνόμαστε λοιπόν, στα KING SIZE και αυτό είναι το όραμά μας, να αισθάνεται καλά με τον σωματότυπό του και να μη νιώθει αδικημένος ή παραμελημένος. Θέλουμε να του δώσουμε όλες τις επιλογές εμφάνισης που υπάρχουν στα μικρά μεγέθη.

Η μεγαλύτερη ανταμοιβή μας είναι όταν μας λένε ικανοποιημένοι πελάτες “ ευχαριστώ που υπάρχεις”.

History

Τα πλεονεκτήματα μας

Υπάρχουν και άλλες επιχειρήσεις που εμπορεύονται ανδρικά μεγάλα μεγέθη. Γιατί λοιπόν να επιλέξει κανείς την “ KING SIZE SOUFLERIS”? Ποια τα πλεονεκτήματά της;

Κατ’ αρχάς σε σχέση με αντίστοιχες επιλογές στο εξωτερικό, υπάρχει το πλεονέκτημα της “ ελληνικότητάς” μας. Μπορείτε εύκολα να έρθετε σε επαφή τηλεφωνικά ή ιντερνετικά και να συνεννοηθείτε καλύτερα, να βρείτε αυτό που ψάχνετε και να σας καθοδηγήσουμε πιο σωστά. Εξάλλου γνωρίζουμε καλύτερα τις ιδιαιτερότητες της ελληνικής αγοράς και τις προτιμήσεις των συμπατριωτών μας. Είμαστε δικοί σας άνθρωποι.

Σε σχέση με ομοειδής επιχειρήσεις στην Ελλάδα

Είμαστε η μεγαλύτερη εταιρεία στο χώρο και αυτό έχει το πλεονέκτημα ότι οι περισσότερες κατασκευάστριες εταιρείες του εξωτερικού συνεργάζονται αποκλειστικά μαζί μας, λόγω εμπιστοσύνης και καλού ονόματος. Τα ρούχα που βρίσκετε σε εμάς δεν μπορείτε εύκολα να τα βρείτε πουθενά αλλού.

Έχουμε δίκτυο 5 καταστημάτων οπότε εύκολα ίσως να βρείτε κάποιο κοντά σας. Πρόκειται για πολύ όμορφους χώρους, άνετους με πολλά τετραγωνικά, διακοσμημένους με ακριβά υλικά πολύ γούστο και στυλ. Πραγματικά στολίδια στις περιοχές τους.
Ακόμα όμως κι αν βρίσκεστε μακριά από όλα τα σημεία πώλησης, θα εξυπηρετηθείτε από το εκπτωτικό μας e-shop με χιλιάδες κωδικούς σε εξαιρετικές τιμές, το καλύτερο e-shop του είδους.

Το προσωπικό μας αποτελείται από εξαιρετικούς επαγγελματίες που γνωρίζουν πολύ καλά το αντικείμενό τους, και τα προϊόντα που προτείνουν. Η εμπειρία τους είναι πολύ σημαντική καθώς έχουν πλέον εξυπηρετήσει πολύ μεγάλο αριθμό πελατών την τελευταία δεκαετία και γνωρίζουν καλά τις ιδιαίτερες απαιτήσεις των μεγάλων μεγεθών.

Και τέλος γιατί αν θέλετε να ντυθείτε πραγματικά ωραία και φοράτε μεγάλο μέγεθος, είμαστε η πιο εύκολη λύση στα “KING SIZE SOUFLERIS”. Χτενίζουμε όλο τον κόσμο για να σας προσφέρουμε τις καλύτερες επιλογές.