Οι αποστολές των KING SIZE SOUFLERIS γίνονται πανελλαδικά σε συνεργασία με την SPEEDEX COURIER εκμεταλλευόμενη το μεγάλο δίκτυο καταστημάτων της και την τεχνογνωσία στο χώρο των ταχυμεταφορών.

ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ:
Όλες οι παραγγελίες με αγορές άνω των 40,00€ αποστέλλονται δωρεάν.

ΕΞΟΔΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ:
Η χρέωση για την αντικαταβολη είναι 1,50€.

ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΚΥΠΡΟΥ – ΒΑΛΚΑΝΙΑ:
Οι αποστολές από Θεσσαλονίκη όπου βρίσκεται και η έδρα της εταιρείας μας για Κύπρο και Βαλκάνια γίνονται κάθε Παρασκευή. Η χρέωση για αποστολές στην Κύπρο και Βαλκάνια είναι 21,00€ .

ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΕΝΤΟΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ:
Η χρέωση για αποστολές εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι 10,00€ για αγορές αξίας έως 99,00€ και 20,00€ για αγορές αξίας 100,00€ και άνω.

ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΣΕ ΤΡΙΤΕΣ ΧΩΡΕΣ:
Η χρέωση για Αποστολές σε τρίτες χώρες (εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης) είναι 15,00€ για αγορές αξίας έως 99,00€ και 25,00€ για αγορές αξίας 100,00€ και άνω.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ:
Είναι περίπου 5 εργάσιμες ημέρες για την Ελληνική επικράτεια, από την στιγμή που θα λάβετε το e-mail επιβεβαίωσης της παραγγελίας σας. Οι παραγγελίες που θα γίνονται από Παρασκευή 14:00μμ καθώς και το Σαββατοκύριακο επεξεργάζονται Δευτέρα. Τυχόν καθυστερήσεις πέραν των 5 ημερών μπορεί να οφείλονται σε ακραία καιρικά φαινόμενα ή απεργίες.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΓΙΑ ΧΩΡΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΡΙΤΕΣ ΧΩΡΕΣ:
Ο χρόνος παράδοσης είναι 7 εργάσιμες ημέρες, από τη λήψη του e-mail επιβεβαίωσης για τις χώρες εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης και 10 εργάσιμες ημέρες για τις τρίτες χώρες (εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης.)

ΤΟΠΟΣ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ:
Είναι από Δευτέρα έως Παρασκευή, και από τις 09:00πμ έως τις 17:00μμ, στην διεύθυνση που έχετε δηλώσει με την παραγγελία σας. Η παράδοση μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που θα έχετε από την SPEEDEX COURIER στο τηλεφωνικό νούμερο που θα έχετε δηλώσει με την παραγγελία σας