Καλώς ήρθατε στον διαδικτυακό μας τόπο! Το www.kingsizesoufleris.gr είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης ειδών ένδυσης και υπόδησης της εταιρίας SOUFLERIS. Η εταιρία μας μετρά πάνω από 4 δεκαετίες στο χώρο του ανδρικού ρούχου. Από το 1974 που λειτούργησε το πρώτο κατάστημα, έφτασε να γίνει η αλυσίδα με τα περισσότερα σημεία πώλησης στη Βόρεια Ελλάδα. Αντιλαμβανόμενη την έντονη ζήτηση και το κενό της αγοράς για υπερμεγέθη, δημιουργεί το 2007 ανδρικό κατάστημα, το πρώτο αποκλειστικά εξειδικευμένο σε XXL μεγέθη, ξεκινώντας έναν νέο κλάδο στην εταιρία, με το όνομα KINGSIZE. Με το νέο σήμα και 4 πλέον καταστήματα, η θυγατρική αλυσίδα έχει ανεξάρτητη αποστολή να καλύψει με αξιώσεις τις ιδιαίτερες απαιτήσεις των ανδρών στα μεγέθη από XL έως 10XL.

Η γκάμα των KINGSIZESOUFLERISXXL καταστημάτων περιλαμβάνει κομμάτια για κάθε ώρα και κάθε στιγμή του σύγχρονου άντρα. Από athletic και Jeanswear μέχρι casual chic και κλασικό ντύσιμο γραφείου, ενώ φτάνει έως αμπιγέ και ceremony για ιδιαίτερες περιστάσεις.

Πάντοτε με υψηλή ποιότητα υφασμάτων και ραφής εισάγονται τα καλύτερα προϊόντα που μπορούν να βρεθούν στην παγκόσμια αγορά από κατασκευαστές με γνώση στην παραγωγή των υπερμεγεθών και τις ιδιαιτερότητες που πρέπει να ληφθούν υπόψη, όσον αφορά σε πατρόν, φόρμα και ευκολία στην κίνηση. Μετά από 10 πλέον χρόνια εμπειρίας σε πωλήσεις υπερμεγεθών μέσω του δικτύου των φυσικών καταστημάτων, φτάνει η στιγμή λειτουργίας ηλεκτρονικού καταστήματος (στα τέλη του 2016) ώστε να ταυτιστεί η πορεία της εταιρίας, με την κάλυψη των αναγκών πανελλαδικά όλων των ανδρών που φορούν από XL και πάνω. Το μότο της εταιρίας είναι: «Αν μέχρι τώρα απλά βολεύεστε, ήρθε η ώρα να ντυθείτε πραγματικά».

Πριν εισέλθετε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας, βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους όρους που διατυπώνονται στο παρόν, διότι η περαιτέρω χρήση και περιήγηση στον διαδικτυακό μας τόπο συνεπάγεται την από μέρους σας ρητή συναίνεση και ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων αυτών, χωρίς καμία εξαίρεση. Εάν δεν συμφωνείτε με αυτούς τους όρους, τότε οφείλετε να απόσχετε από τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος και από κάθε συναλλαγή με αυτό.

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

1. ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

Η ιστοσελίδα www.kingsizesoufleris.gr (εφεξής «Ιστοσελίδα») είναι το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρίας με την επωνυμία «ΣΟΥΦΛΕΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ» (εφεξής «Εταιρία»). Οι Όροι Χρήσης ισχύουν ανεξαρτήτως του τρόπου που εσείς (εφεξής «Χρήστης» ή «εσείς» ή «σας») χρησιμοποιείτε για πρόσβαση στο διαδίκτυο, ενδεικτικά μέσω υπολογιστή, τηλεφώνου, τηλεόρασης. Οι παρόντες όροι περιλαμβάνουν την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και τους Όρους και Προϋποθέσεις Πωλήσεων, ως αναπόσπαστο μέρος τους. Εάν πραγματοποιήσετε εγγραφή για συμμετοχή σε τυχόν διαγωνισμούς ή προωθητικές ενέργειες, είναι πιθανόν να εφαρμόζονται περαιτέρω όροι, επιπλέον των παρόντων.

Επωνυμία ΣΟΥΦΛΕΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΟΝ ΕΠΕ
ΑΦΜ 800429617
ΔΟΥ Α ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Έδρα ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 14 ΤΚ 54624
Αριθμό ΓΕΜΗ 122055204000

2. ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ

Το περιεχόμενο που αναρτάται στην Ιστοσελίδα, στο σύνολό του, αποτελεί την πνευματική ιδιοκτησία της Εταιρίας και προστατεύεται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού και ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων. Ως εκ τούτου, απαγορεύεται η με οποιοδήποτε τρόπο αντιγραφή, αναλογική/ψηφιακή εγγραφή και μηχανική αναπαραγωγή, διανομή, μεταφορά, downloading, μεταποίηση, μεταπώληση, δημιουργία παράγωγης εργασίας ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό πάροχο των περιεχομένων του παρόντος διαδικτυακού τόπου. Τυχόν αναπαραγωγή, επανέκδοση, μεταφόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνον κατόπιν προηγούμενης έγγραφης άδειας της Εταιρίας. Συνεπώς, η χρήση των περιεχομένων θα πρέπει να γίνεται αποκλειστικά για πληροφοριακούς και μη εμπορικούς σκοπούς και απαγορεύεται να αντιγραφούν, να τεθούν σε άλλο δίκτυο υπολογιστών ή να διανεμηθούν με άλλα μέσα επικοινωνίας. Οποιαδήποτε άλλη χρήση απαγορεύεται αυστηρά από το νόμο και ενδέχεται να συνεπάγεται αυστηρές αστικές και ποινικές κυρώσεις.

3. ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Η Εταιρία δεσμεύεται ως προς την αλήθεια, την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στην Ιστοσελίδα όσον αφορά στην ύπαρξη των ουσιωδών χαρακτηριστικών που κατά περίπτωση περιγράφονται για κάθε προϊόν που διαθέτει, υπό την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών, που έχουν διαφύγει της προσοχής ή έχουν προκύψει ακούσια ή λόγω τυχόν διακοπών λειτουργίας της Ιστοσελίδας λόγω ανωτέρας βίας. Συνεπώς, η Εταιρία, στα πλαίσια της καλής πίστης, δεν ευθύνεται και δεν δεσμεύεται για λάθη που οφείλονται σε παραδρομή κατά την καταχώρηση των ηλεκτρονικών δεδομένων στην Ιστοσελίδα.

4. ΠΡΟΣΒΑΣΗ

Η πρόσβαση στην Ιστοσελίδα είναι δωρεάν. Ωστόσο, μπορεί ορισμένες υπηρεσίες να παρέχονται σε Χρήστες που έχουν πραγματοποιήσει εγγραφή σε αυτή και έχουν δημιουργήσει λογαριασμό. Για να πραγματοποιήσετε λογαριασμό, αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παρόντες όρους καθώς και την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, που αποτελούν μέρος του παρόντος.

Η πρόσβαση στην Ιστοσελίδα επιτρέπεται σε προσωρινή βάση, και η Εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να αποσύρει ή να τροποποιήσει τις προσφερόμενες υπηρεσίες της χωρίς προηγούμενη ενημέρωση. Η Εταιρία δεν ευθύνεται εάν για οποιοδήποτε λόγο η Ιστοσελίδα μείνει εκτός λειτουργίας.

Η Εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να επιτρέπει πρόσβαση σε ορισμένα μόνον μέρη της Ιστοσελίδας ή στο σύνολό της, μόνο σε Χρήστες που έχουν πραγματοποιήσει εγγραφή.

Αποκλειστικά υπεύθυνος να διασφαλίσετε ποιος χρησιμοποιεί την Ιστοσελίδα μέσω της σύνδεσής σας είστε εσείς.

5. ΕΥΘΥΝΗ – ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΧΡΗΣΤΗ

Οι Χρήστες της Ιστοσελίδας αποδέχονται και αναλαμβάνουν την υποχρέωση να μη χρησιμοποιούν το ηλεκτρονικό κατάστημα για αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους: α) οποιουδήποτε περιεχομένου που είναι παράνομο για οποιοδήποτε λόγο, προκαλεί παράνομη προσβολή και βλάβη στην Εταιρία ή σε οποιονδήποτε τρίτο, είτε προσβάλλει την εμπιστευτικότητα είτε το απόρρητο πληροφοριών οιουδήποτε προσώπου β) οποιουδήποτε περιεχομένου που προκαλεί προσβολή των χρηστών ηθών, κοινωνικών αξιών, της ανηλικότητας κ.λ.π. γ) οποιουδήποτε περιεχομένου για το οποίο οι Χρήστες δεν έχουν δικαίωμα μετάδοσης σύμφωνα με το νόμο ή τις εν ισχύ συμβάσεις (όπως εσωτερικές πληροφορίες, ιδιοκτησιακές και εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν ως μέρος εργασιακών σχέσεων ή που καλύπτονται σε συμφωνίες εμπιστευτικότητας), δ) οποιουδήποτε υλικού το οποίο περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή τον εξοπλισμό της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών, ε) οποιουδήποτε υλικού περιέχει διαφημιστικό υλικό ή αποτελεί προωθητική ενέργεια. Κάθε χρήση αντίθετη προς τα ανωτέρω, εκτός των τυχόν αστικών και ποινικών κυρώσεων, επιφέρει και διακοπή των παρεχόμενων υπηρεσιών χωρίς καμία προειδοποίηση.

Με τη χρήση της Ιστοσελίδας υποχρεούστε επίσης όπως: α) πραγματοποιείτε πρόσβαση στο περιεχόμενό της και στο παρεχόμενο υλικό αποκλειστικά για δική σας, μη εμπορική, χρήση, β) δεν αντιγράφετε με οποιονδήποτε τρόπο το περιεχόμενό της και το παρεχόμενο υλικό, γ) δεν προκαλείτε σε οποιονδήποτε τρίτο την εντύπωση ότι έχετε οποιοδήποτε ηθικό ή περιουσιακό δικαίωμα στο περιεχόμενο ή στο παρεχόμενο υλικό δ) δεν παραβαίνετε ηθελημένη ή αθέλητα την ισχύουσα νομοθεσία και διατάξεις, ε) δεν παρενοχλείτε τρίτους με οποιοδήποτε τρόπο, στ) δεν προβαίνετε σε συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων σχετικά με άλλους χρήστες. Κάθε χρήση αντίθετη προς τα ανωτέρω, εκτός των τυχόν αστικών και ποινικών κυρώσεων, επιφέρει και διακοπή των παρεχόμενων υπηρεσιών χωρίς καμία προειδοποίηση.

6. ΌΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΩΛΗΣΕΩΝ

Η Εταιρία «ΣΟΥΦΛΕΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ», Μαραθώνος 22, Θεσσαλονίκη, 2310.839917, TK 54638, fax: 2311.242625, e-mail: info@kingsizesoufleris.gr, σας παρέχει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε αγορές προϊόντων μέσω της Ιστοσελίδας της www.kingsizesoufleris.gr. Εάν προβείτε σε οποιαδήποτε παραγγελία μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος, συναινείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα όλους τους όρους που εδώ διατυπώνονται, χωρίς καμία εξαίρεση. Αποστολή της παραγγελίας σας συνεπάγεται αποδοχή όλων των όρων που αναγράφονται κατωτέρω, συνεπώς, εάν δεν συμφωνείτε με τους κατωτέρω περιγραφόμενους όρους, οφείλετε να απόσχετε από κάθε συναλλαγή μέσω της Ιστοσελίδας. Ειδικότερα επιλέγοντας να πραγματοποιήσετε συναλλαγές μέσω της Ιστοσελίδας αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τα κατωτέρω:

6.1. Οι παραγγελίες που πραγματοποιείτε μέσω της Ιστοσελίδας αποτελούν συνάψεις σύμβασης από απόσταση, οι οποίες διέπονται από το ν.2251/1994 όπως αυτός ισχύει. Η σύμβαση αυτή (εξ αποστάσεως) συνάπτεται αποκλειστικά μεταξύ εσάς, ως Χρήστη, και της Εταιρίας. Η Εταιρία δεν ευθύνεται και δεν δεσμεύεται για τυχόν σφάλματα σε χαρακτηριστικά, φωτογραφίες και τιμές προϊόντων που αναγράφονται στην Ιστοσελίδα και δεν μπορεί να εξασφαλίσει ότι δεν θα υπάρχουν σφάλματα από οποιαδήποτε αιτία κατά την εισαγωγή ή/και ενημέρωση των χαρακτηριστικών ή/και της τιμής ενός προϊόντος. Παρακαλούμε εφόσον διαπιστωθεί από μέρους σας ότι κάποιο προϊόν προσφέρεται σε ασυνήθιστα χαμηλή ή υψηλή τιμή σε σχέση με την αγοραία αξία του, και πριν την ηλεκτρονική υποβολή της παραγγελίας αυτού, να επικοινωνείτε με την επιχείρησή μας (τηλεφωνικά ή μέσω e-mail) προκειμένου να μας γνωστοποιήσετε την εν λόγω διαπίστωση ή αμφιβολία σας σχετικά με το ασυνήθιστο της τιμής του πωλούμενου προϊόντος

Για να πραγματοποιήσετε οποιαδήποτε παραγγελία μέσω της Ιστοσελίδας, πρέπει να είστε άνω των 18 ετών και δικαιοπρακτικά ικανός σύμφωνα με τις διατάξεις του Ελληνικού Αστικού Κώδικα.

6.2. Μπορείτε να προβείτε σε οποιαδήποτε συναλλαγή μέσω της Ιστοσελίδας, και δεν είναι απαραίτητο να δημιουργήσετε λογαριασμό. Σε κάθε περίπτωση για να πραγματοποιήσετε οποιαδήποτε αγορά πρέπει να συμπληρώσετε τα πλήρη στοιχεία σας, τη διεύθυνσή σας, το e-mail σας, το τηλέφωνο επικοινωνίας σας. Προσέξτε ώστε το e-mail που θα δηλώσετε να είναι ενεργό και να έχετε πρόσβαση σε αυτό μόνον εσείς, καθώς όλη η επικοινωνία για τη συναλλαγή σας θα διεξαχθεί μέσω του e-mail αυτού.

6.3. Όλες οι παραγγελίες λαμβάνονται ηλεκτρονικά μέσω του διαδικτύου διά της συμπληρώσεως και αποστολής της σχετικής Φόρμας Παραγγελίας που υπάρχει στον ιστότοπο www.kingsizesoufleris.gr, και πατώντας πάνω στο εικονίδιο «Ολοκλήρωση Παραγγελίας και Πληρωμή». Οι παραγγελίες είναι δεσμευτικές μόνον εφόσον υπάρξει σχετική ενημέρωση της κατάστασης παραγγελίας που θα λάβετε με την ηλεκτρονική Επιβεβαίωση Παραγγελίας, η οποία εμφανίζεται στην οθόνη σας και σας αποστέλλεται με e-mail. Υποχρεούστε να ελέγξετε την ανωτέρω Επιβεβαίωση Παραγγελίας και να ενημερώσετε αμέσως την Εταιρία (το αργότερο εντός 2 ωρών από τη λήψη της σχετικής ηλεκτρονικής ειδοποίησης Επιβεβαίωσης Παραγγελίας) εγγράφως, για οποιοδήποτε λάθος, άλλως τα στοιχεία που αναφέρονται στην Επιβεβαίωση Παραγγελίας θα εφαρμοσθούν στη σύμβαση πώλησης μεταξύ εσάς και της Εταιρίας.

6.4. Πριν την πραγματοποίηση αγοράς προϊόντος, θα πρέπει να γνωρίζετε τα εξής:

– Όλα τα προϊόντα παρέχονται από την Εταιρία.

– Τα κύρια χαρακτηριστικά του εμφαίνονται στην Περιγραφή Προϊόντος.

– Στις αναγραφόμενες τιμές των διαφόρων προϊόντων που αποτυπώνονται στην Ιστοσελίδα συμπεριλαμβάνεται πάντοτε και ο εκάστοτε ισχύων Φόρος Προστιθέμενης Αξίας (ΦΠΑ) που αναλογεί σε αυτά.

– Το τελικό κόστος παραγγελίας διαμορφώνεται κατόπιν του συνυπολογισμού των εξής παραμέτρων: α) της αναγραφόμενης τιμής του προϊόντος, β) των τυχόν εξόδων συσκευασίας και γ) των εξόδων αποστολής, τα οποία (έξοδα) διαφοροποιούνται ανάλογα με την περιοχή αποστολής. Επισημαίνεται ότι το τελικό κόστος παραγγελίας θα γνωστοποιείται σε εσάς κατά τη στιγμή της συμπλήρωσης στη Φόρμα Παραγγελίας των απαραίτητων, για τον προσδιορισμό του, στοιχείων (προϊόν και τόπος αποστολής) και πάντως πριν την ηλεκτρονική υποβολή της παραγγελίας.

6.5. Η Εταιρία διατηρεί το δικαίωμα, οποτεδήποτε και χωρίς άλλη προειδοποίηση, να τροποποιεί (αυξομειώνει) τις τιμές των προϊόντων. Ωστόσο, παραγγελίες – αγορές προϊόντων που έχουν ήδη πραγματοποιηθεί δεν επηρεάζονται από τις εν λόγω τροποποιήσεις (αυξομειώσεις).

6.6. Τρόπος Πληρωμής: Η Εταιρία, θέλοντας να διευκολύνει όσο το δυνατόν περισσότερο τις διαδικτυακές σας αγορές, σας προσφέρει 5 τρόπους πληρωμής της παραγγελίας σας από τους οποίους μπορείτε να επιλέξετε: α) μέσω χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας, β) μέσω πιστωτικής κάρτας VISA, MASTERCARD, EUROLINE, γ) μέσω PayPal, δ) με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό που διατηρεί η Εταιρία στην Τράπεζα Eurobank Ergasias, με αριθμό 0026.0148.64.0200645220 και IBAN GR8902601480000640200645220. Εάν επιλέξετε το συγκεκριμένο τρόπο πληρωμής πρέπει υποχρεωτικά να αναγράψετε ως αιτιολογία το ονοματεπώνυμο που έχετε καταχωρήσει στην παραγγελία, καθώς και τον κωδικό παραγγελίας που εμφαίνεται στην Επιβεβαίωση Παραγγελίας, σε άλλη περίπτωση υπάρχει αδυναμία ταυτοποίησης με ενδεχόμενο να καθυστερήσει ή να ακυρωθεί η παραγγελία σας. Κατόπιν πρέπει να αποστείλετε αντίγραφο της κατάθεσης με e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση logistirio@kingsizesoufleris.gr ή με fax στο 0030.2311.242625 και να περιμένετε e-mail επιβεβαίωσης της κατάθεσης από την Εταιρία. Η παραγγελία στην περίπτωση αυτή δεν ολοκληρώνεται με την αποστολή Επιβεβαίωσης Παραγγελίας από την Εταιρία, αλλά προϋποθέτει και την αποστολή e-mail επιβεβαίωσης κατάθεσης κατά τα ανωτέρω, ε) με αντικαταβολή στον συνεργάτη μας της εταιρίας ταχυμεταφορών. Ο συγκεκριμένος τρόπος πληρωμής προσφέρεται για αποστολές μόνον εντός Ελληνικής επικράτειας.

Σε περίπτωση που η πληρωμή δεν ολοκληρωθεί για οποιοδήποτε λόγο, η πώληση δεν ολοκληρώνεται και η Εταιρία καμία υποχρέωση δεν φέρει.

Η Εταιρία δεν ευθύνεται και δεν μπορεί να εγγυηθεί την ασφάλεια των συναλλαγών που πραγματοποιείτε μέσω της κάρτας σας, καθώς ο κίνδυνος έγκειται στην εκάστοτε Τράπεζα που έχει εκδώσει την κάρτα που χρησιμοποιήσατε για τη συναλλαγή σας. Την ασφάλεια του περιβάλλοντος εισαγωγής των στοιχείων στο οποίο θα μεταφέρεστε κατά τη διενέργεια της αγοράς, οφείλει να διασφαλίζει η εκάστοτε Τράπεζα εξέδωσε την κάρτα σας. Η Εταιρία δεν έχει καμία πρόσβαση, δεν μπορεί και δεν παρακρατά οποιοδήποτε στοιχείο και δεδομένο κατά τη διάρκεια της συναλλαγής στην οποία προβαίνετε. Σε περίπτωση που αποδεδειγμένα γίνει δόλια χρήση της κάρτας σας, η χρέωσή σας δύναται να ακυρωθεί κατόπιν αιτήματός σας στην Τράπεζα που έχει εκδώσει την κάρτα. Μόλις αντιληφθείτε ότι συνέβη το γεγονός αυτό, υποχρεούστε άμεσα να ενημερώστε την Τράπεζα έκδοσης της κάρτας.

Μπορείτε να επιλέξετε την έκδοση είτε απόδειξης λιανικής πώλησης είτε τιμολογίου πώλησης, συμπληρώνοντας τα απαραίτητα στοιχεία.

6.7. Τρόπος Αποστολής: Τα προϊόντα της παραγγελίας αποστέλλονται μέσω υπηρεσίας ταχυμεταφορών (courier) στον τόπο που δηλώνετε στη σχετική Φόρμα Παραγγελίας και αναφέρεται στην Επιβεβαίωση Παραγγελίας. Τα προϊόντα αποστέλλονται δωρεάν εντός Ελλάδος με αγορές άνω των 40,00€. Για αποστολές στην Κύπρο, το κόστος ανέρχεται στο ποσό των δέκα (10) Ευρώ για αγορές έως και εκατόν ενενήντα εννέα (199) Ευρώ, ενώ για αγορές άνω του ποσού αυτού, η αποστολή γίνεται δωρεάν. Για αποστολές σε χώρες εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης, το κόστος ανέρχεται στο ποσό των δέκα (10) Ευρώ για αγορές έως και ενενήντα εννέα (99) Ευρώ, ενώ για αγορές άνω του ποσού αυτού ανέρχεται σε είκοσι (20) Ευρώ. Για αποστολές σε χώρες εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης, το κόστος ανέρχεται στο ποσό των δεκαπέντε (15) Ευρώ για αγορές έως και ενενήντα εννέα (99) Ευρώ ενώ για αγορές άνω του ποσού αυτού ανέρχεται σε είκοσι πέντε (25) Ευρώ. Επιδιώκουμε την αποστολή των προϊόντων εντός πέντε (5) εργάσιμων ημερών στην Ελληνική επικράτεια, εντός επτά (7) εργάσιμων ημερών σε χώρες εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης και εντός δέκα (10) εργάσιμων ημερών σε χώρες εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης, από την ημερομηνία που αναγράφεται στην Επιβεβαίωση Παραγγελίας. Εάν έχετε επιλέξει ως τρόπο πληρωμής την κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, η προθεσμία αποστολής ξεκινά από την επομένη που θα λάβετε e-mail επιβεβαίωσης της κατάθεσης από την Εταιρία. Οι παραγγελίες που γίνονται από Παρασκευή μετά τις 14:00 καθώς και το Σαββατοκύριακο επεξεργάζονται την αμέσως επόμενη εργάσιμη ημέρα. Στην Κύπρο και στις λοιπές χώρες οι αποστολές γίνονται κάθε Παρασκευή, και εάν είναι αργία την αμέσως επόμενη εργάσιμη ημέρα. Σε κάθε περίπτωση το προϊόν αποστέλλεται εντός της οριζόμενης στο άρθρο 4β ν.2251/1994 προθεσμίας, η οποία αρχίζει από την επομένη της ημερομηνίας που αναγράφεται στην Επιβεβαίωση Παραγγελίας, υπό την προϋπόθεση ότι υπάρχει αυτό σε απόθεμα, και με την επιφύλαξη της παραγγελίας που εξοφλείται με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Σε περιπτώσεις καθυστέρησης της αποστολής λόγω α) ανωτέρας βίας (ενδεικτικά απεργίες, τρομοκρατικές ενέργειες, πόλεμος, προβλήματα των προμηθευτών / μεταφοράς / παραγωγής, διακυμάνσεις των συναλλαγματικών ισοτιμιών, κυβερνητικές ή νομοθετικές πράξεις και φυσικές καταστροφές), β) έλλειψης διαθεσιμότητας του παραγγελθέντος προϊόντος στις αποθήκες, γ) παραγγελίας προϊόντος με εξατομικευμένα χαρακτηριστικά ή σύμφωνα με τις προδιαγραφές σας, θα ενημερώνεστε με σχετικό e-mail προκειμένου να δηλώσετε εάν επιθυμείτε την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Σε περίπτωση που επιλέξετε να μην ολοκληρωθεί, σας επιστρέφεται ολόκληρο το τίμημα.

Η παράδοση των προϊόντων εντός Ελλάδος, πραγματοποιείται από Δευτέρα έως Παρασκευή και από τις 09:00 έως τις 17:00, στη διεύθυνσή σας και κατόπιν επικοινωνίας της εταιρίας ταχυμεταφορών με εσάς, όπως τα στοιχεία αυτά αναγράφονται στην Επιβεβαίωση Παραγγελίας.

Σε περίπτωση που η διεύθυνση που δηλώσατε κατά την παραγγελία είναι εσφαλμένη ή δεν βρίσκεται κανείς σε αυτήν για να παραλάβει το προϊόν, αυτό είτε παραμένει στις αποθήκες της εταιρίας ταχυμεταφορών είτε επιστρέφεται στην Εταιρία. Εάν επιθυμείτε να ορίσετε νέα ημερομηνία αποστολής και παραλαβής του προϊόντος, οφείλετε να μας ενημερώσετε σχετικά και η σχετική χρέωση αποστολής βαρύνει εσάς.

Τα προϊόντα καλύπτονται από ασφάλεια για ζημία ή απώλεια κατά τη μεταφορά. Η ασφάλεια αυτή ισχύει μέχρι τη στιγμή της παράδοσης του προϊόντος σε εσάς ή σε τρίτο πρόσωπο διάφορο του μεταφορέα και υποδειχθέν από εσάς οπότε ο σχετικός κίνδυνος μετατίθεται σε εσάς.

6.8. Ακύρωση Παραγγελίας

Έχετε το δικαίωμα να ακυρώσετε την παραγγελία σας μέσα στην ίδια ημέρα που πραγματοποιήσατε αυτήν και έως τις 17:00, στέλνοντας σχετικό e-mail στην Εταιρία στη διεύθυνση logistirio@kingsizesoufleris.gr.

6.10. Δικαίωμα Υπαναχώρησης:

Η Εταιρία μας καταβάλλει κάθε προσπάθεια για να μειώσει την πιθανότητα να παραγγείλετε προϊόν σε μέγεθος που δεν σας ταιριάζει. Γι’ αυτό και έχουμε εφαρμόσει σε παγκόσμια πρωτοτυπία την μέθοδο του διαστασιολογίου, όπου σε κάθε κωδικό προϊόντος ξεχωριστά, μετράμε τις βασικές του διαστάσεις, ώστε να μπορείτε να το συγκρίνετε με κάποιο δικό σας ρούχο και να είστε βέβαιοι έτσι, ότι παραγγέλνετε το σωστό νούμερο!

6.10.1. Εάν παρόλα αυτά το προϊόν δεν σας στρώνει όπως θα επιθυμούσατε ή δεν σας ικανοποιεί για τον οποιοδήποτε λόγο ή εάν απλά αλλάξατε γνώμη, δικαιούστε να το επιστρέψετε εντός 14 ημερολογιακών ημερών. Η προθεσμία υπαναχώρησης λήγει 14 ημερολογιακές ημέρες από την επομένη της ημέρας που εσείς ή τρίτος διάφορος του μεταφορέα και υποδειχθείς από εσάς απέκτησε τη φυσική κατοχή του προϊόντος. Προκειμένου να υπαναχωρήσετε από τη σύμβαση και να επιστρέψετε ένα προϊόν, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας τηλεφωνικά στο 0030.2310.839917 από τις 10:00 έως τις 16:00 καθημερινά, ή να αποστέλλετε e-mail που να περιέχει σαφή δήλωσή σας προς υπαναχώρηση στο epistrofes@kingsizesoufleris.gr. Άμεσα θα σας αποστείλουμε επιβεβαίωση λήψης της υπαναχώρησής σας . Για να τηρήσετε την ανωτέρω προθεσμία, αρκεί να στείλετε τη δήλωσή σας περί άσκησης του δικαιώματος υπαναχώρησης πριν λήξει η προθεσμία. Εντός της Ελληνικής επικράτειας, μετά την άσκηση του δικαιώματος υπαναχώρησης, θα επικοινωνήσει μαζί σας η εταιρία ταχυμεταφορών ώστε να της παραδώσετε το επιστρεφόμενο προϊόν. Για προϊόντα που έχουν αποσταλεί εκτός Ελλάδας, οφείλετε να μεριμνήσετε οι ίδιοι για την έγκαιρη και ασφαλή επιστροφή του προϊόντος στη διεύθυνση της Εταιρίας, που αναγράφεται ανωτέρω.

Δεν έχετε δικαίωμα επιστροφής του προϊόντος και υπαναχώρησης α) σε περίπτωση που προχωρήσετε σε αγορά προϊόντος το οποίο έχει κατασκευαστεί σύμφωνα με τις προδιαγραφές που εσείς δώσατε ή το οποίο έχει εξατομικευτεί για εσάς, β) σε περίπτωση κατά την οποία το προϊόν, μετά την παράδοση, λόγω της φύσης του, είναι αναπόσπαστα συνδεδεμένο με άλλα στοιχεία, γ) σε κάθε άλλη περίπτωση προβλέπεται από το άρθρο 3ιβ ν.2251/1994. Επιστροφές εσωρούχων δεν γίνονται δεκτές για λόγους υγιεινής και προστασίας του καταναλωτή.

Το προϊόν που θέλετε να επιστρέψετε πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση, σε κλειστή συσκευασία, χωρίς να έχουν αφαιρεθεί οι ταμπέλες/ετικέτες του και πρέπει να συνοδεύεται από το σχετικό παραστατικό που έχει εκδοθεί. Σε περίπτωση που η συσκευασία του προϊόντος ανοιχτεί πρέπει να φροντίσετε να το επιστρέψετε σε άριστη κατάσταση, και πάλι χωρίς να έχουν αφαιρεθεί οι ταμπέλες/ετικέτες του, σε διαφορετική περίπτωση δεν θα γίνει αποδεκτό. Δεν επιστρέφονται προϊόντα τα οποία είναι χρησιμοποιημένα ή φέρουν σημάδια φθοράς ή έχουν αφαιρεθεί οι ταμπέλες/ετικέτες.

6.10.2. Ασκώντας το δικαίωμα υπαναχώρησης έχετε τη δυνατότητα να ζητήσετε αντικατάσταση του προϊόντος με άλλο της αρεσκείας σας ή και πίστωση του λογαριασμού σας με την αξία του επιστρεφόμενου είδους προκειμένου να χρησιμοποιήσετε το ποσό για μελλοντική αγορά. Σε κάθε περίπτωση, εάν δεν επιθυμείτε κάτι από τα ανωτέρω, η Εταιρία σας επιστρέφει όλα τα χρήματα που έλαβε, εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την άσκηση του δικαιώματος υπαναχώρησης. Η επιστροφή των χρημάτων γίνεται είτε με κατάθεση σε δικό σας τραπεζικό λογαριασμό είτε με επιστροφή μέσω PayPal είτε με πίστωση της κάρτας που χρησιμοποιήσατε για την πληρωμή.

Η Εταιρία δικαιούται να καθυστερήσει την επιστροφή των χρημάτων έως ότου λάβει πίσω το προϊόν ή έως ότου αυτό παραδοθεί στη συνεργαζόμενη υπηρεσία ταχυμεταφορών.

Οφείλετε να στείλετε πίσω το προϊόν στην Εταιρία, χωρίς καθυστέρηση και οπωσδήποτε εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που δηλώσατε ότι υπαναχωρείτε. Η προθεσμία θεωρείται ότι έχει τηρηθεί εάν στείλετε πίσω το προϊόν πριν από τη λήξη της περιόδου των 14 ημερών. Εάν δεν αποσταλεί εντός της ανωτέρω προθεσμίας, η Εταιρία δύναται να μην αποδεχθεί την επιστροφή. Η δαπάνη επιστροφής του προϊόντος βαρύνει εσάς και για επιστροφές από διευθύνσεις εντός Ελληνικής επικράτειας ανέρχεται στο ποσό των τεσσάρων (4) Ευρώ. Επιπλέον, φέρετε ευθύνη για οποιαδήποτε μείωση της αξίας του προϊόντος προκύψει από χειρισμό που δεν ήταν απαραίτητος για να προσδιορίσετε τη φύση, τα χαρακτηριστικά και τη λειτουργία του. Η ευθύνη για ζημία ή απώλεια κατά την επιστροφή του προϊόντος στην Εταιρία βαρύνει εσάς.

Σε περίπτωση που υπαναχωρήσετε από τη σύμβαση, προτού σας παραδοθεί το προϊόν και παρόλα αυτά εσείς το παραλάβετε, υποχρεούστε άμεσα μετά την παραλαβή του να το επιστρέψετε στην Εταιρία ακριβώς στην κατάσταση που το παραλάβατε, μη ανοιγμένο και αχρησιμοποίητο.

6.10.3. Η Εταιρία δύναται να υπαναχωρήσει από τη σύμβαση και να μην αποδεχθεί παραγγελία σε εξαιρετικές περιπτώσεις, και ιδίως εάν stock προϊόν για το οποίο υποβλήθηκε η σχετική παραγγελία πωλήθηκε λίγα λεπτά νωρίτερα και ως εκ τούτου δεν υπάρχει άλλο απόθεμα προς διάθεση. Στην εξαιρετική αυτή περίπτωση, θα σας επιστρέφεται άμεσα το τίμημα που καταβλήθηκε.

6.10.4. Επιστροφές προϊόντων γίνονται αποκλειστικά και μόνον μέσω της Ιστοσελίδας και όχι μέσω φυσικού καταστήματος.

6.11. Σε περίπτωση που επιθυμείτε αντικατάσταση του προϊόντος με άλλο, ισχύουν αναλογικά όσα αναφέρονται ανωτέρω υπό 6.10. Διευκρινίζεται ότι εάν η αξία του προϊόντος το οποίο θέλετε να αντικαταστήσετε υπερβαίνει αυτή του νέου προϊόντος, η διαφορά θα καταβάλλεται με τον τρόπο που έχετε επιλέξει. Εάν η αξία του προϊόντος το οποίο θέλετε να αντικαταστήσετε υπολείπεται αυτής του νέου προϊόντος, τότε θα πρέπει να καταβάλλετε τη διαφορά κατά τα οριζόμενα ανωτέρω υπό 6.6. Εάν θέλετε να προχωρήσετε σε αντικατάσταση, συμπληρώστε και υποβάλλετε τη φόρμα αντικατάστασης.

6.12. Τα πωλούμενα προϊόντα, στο σύνολό τους ελέγχονται από την Εταιρία, προκειμένου να διαπιστωθεί η ύπαρξη τυχόν ελαττωμάτων ή η τυχόν έλλειψη των συνομολογημένων ιδιοτήτων. Ως εκ τούτου, κατά την αποστολή τους φροντίζουμε τα προϊόντα μας να είναι σε άριστη κατάσταση. Ωστόσο, σε κάθε περίπτωση, καλό είναι να ελέγχεται προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας η κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα. Στην περίπτωση που διαπιστωθεί στο προϊόν κάποιο ελάττωμα, κατασκευαστικό και μη οφειλόμενο σε δική σας υπαιτιότητα, πρέπει να ακολουθήσει επικοινωνία με την Εταιρία (τηλεφωνική ή μέσω e-mail) αμέσως μετά την παράδοση. Το προϊόν αντικαθίσταται άμεσα, υπό την προϋπόθεση ότι υπάρχει διαθεσιμότητα. Τα έξοδα επιστροφής και αντικατάστασης ελαττωματικού προϊόντος είναι δωρεάν. Η Εταιρία ευθύνεται όπως ορίζουν τα άρθρα 534 επ. Αστικού Κώδικα.

6.13. Σε περίπτωση που για οποιαδήποτε αιτία δεν είναι δυνατή η πρόσβαση στην Ιστοσελίδα ή αυτή πάψει τη λειτουργία της, όλες οι ευθύνες και υποχρεώσεις της Εταιρίας απέναντί σας παραμένουν ανεπηρέαστες.

7. ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ

Η Ιστοσελίδα πιθανόν να περιλαμβάνει συνδέσμους οι οποίοι παραπέμπουν σε άλλες ιστοσελίδες, οι οποίες τελούν υπό την επίβλεψη και τον έλεγχο τρίτων προσώπων, ανεξάρτητων με την Εταιρία. Αντίστοιχα, η πρόσβαση – παραπομπή στη δική μας Ιστοσελίδα επιτυγχάνεται και μέσω συνδέσμων που βρίσκονται σε άλλες ιστοσελίδες, για τη λειτουργία των οποίων η Εταιρία, ομοίως, δεν φέρει καμία ευθύνη. Ως εκ τούτου, η Εταιρία δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο των άλλων διαδικτυακών τόπων και ιστοσελίδων στις οποίες παρέχει πρόσβαση (links) ή οι οποίες παρέχουν πρόσβαση στη δική της ούτε εγγυάται τη διαθεσιμότητα, την ακρίβεια ή την πληρότητα των πληροφοριών που περιέχονται σε αυτούς. Προβλήματα που τυχόν προκύψουν κατά την επίσκεψη ή χρήση των δικτυακών τόπων στους οποίους παραπέμπουμε ανάγονται αποκλειστικά και μόνο στη σφαίρα ευθύνης των αντίστοιχων διαδικτυακών τόπων. Η παραπομπή σε άλλους διαδικτυακούς τόπους γίνεται προς διευκόλυνση των χρηστών και σε καμία περίπτωση δεν αναλαμβάνουμε τον κίνδυνο ή την ευθύνη για οποιαδήποτε ζημία ενδέχεται να προκληθεί στους επισκέπτες των εν λόγω διαδικτυακών τόπων.

9. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Προκειμένου να διενεργηθεί οποιαδήποτε συναλλαγή μέσω της Ιστοσελίδας και να πραγματοποιηθούν παραγγελίες προϊόντων, θα ζητηθεί η γνωστοποίηση κάποιων προσωπικών στοιχείων από πλευράς του Χρήστη. Κατά την πραγματοποίηση της παραγγελίας, θα ζητηθεί το πλήρες ονοματεπώνυμο, η διεύθυνση αποστολής των προϊόντων, η διεύθυνση χρέωσης της παραγγελίας (σε περίπτωση που είναι διαφορετική από την διεύθυνση αποστολής), τα στοιχεία τιμολόγησης (σε περίπτωση που έχει επιλεγεί πληρωμή με τιμολόγιο), ο αριθμός τηλεφώνου επικοινωνίας, η ηλεκτρονική σας διεύθυνση (e-mail).
Τα δεδομένα αυτά επεξεργαζόμαστε τηρώντας την εφαρμογή του άρθρου 7Α παρ. 1β ν.2472/1997, με σκοπό την ολοκλήρωση και παράδοσης της παραγγελίας που δόθηκε από τον Χρήστη.

Επιπλέον, η Εταιρία κάνει χρήση του e-mail που μας δίνετε κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής αποστολής της φόρμας, προκειμένου να επικοινωνήσουμε μαζί σας σχετικά (i) με προϊόντα που προσφέρονται από την Ιστοσελίδα (ii) ειδικές προσφορές της Ιστοσελίδας, (iii) προσφορές και νέα της Εταιρίας (iv) παραλαβή δώρων μετά από κλήρωση διαγωνισμού. Σε οποιαδήποτε στιγμή κάθε Χρήστης έχει το δικαίωμα πρόσβασης στο αρχείο που διατηρεί η Εταιρία, διόρθωσης, διαγραφής, κλειδώματος των δεδομένων καθώς και προβολής αντιρρήσεων σχετικά με την επεξεργασία δεδομένων που τον αφορούν, σύμφωνα με τα άρθρα 11 έως 13 ν.2472/1997, αποστέλλοντας σχετικό e-mail στη διεύθυνση info@kingsizesoufleris.gr. Οποιαδήποτε στιγμή επιθυμείτε, έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε αν θέλετε ή όχι να λαμβάνετε τέτοιου είδους επικοινωνίες στέλνοντας το αίτημα σας μέσω e-mail στην ανωτέρω διεύθυνση.

Η εκ μέρους σας καταχώριση των προσωπικών σας δεδομένων, σημαίνει ότι συναινείτε τα δεδομένα αυτά να χρησιμοποιούνται από την Εταιρία και τους υπαλλήλους της για τους λόγους που αναφέρθηκαν παραπάνω. Η Εταιρία απαιτεί από τους υπαλλήλους της να παρέχουν στους Χρήστες το ίδιο επίπεδο ασφαλείας που αυτή προσφέρει. Η Εταιρία δεν μπορεί να μοιραστεί με άλλους τα προσωπικά σας στοιχεία χωρίς πρότερη δική σας συναίνεση, εκτός και αν αυτό απαιτηθεί μέσω της νόμιμης οδού.

Επισημαίνουμε ότι η Εταιρία ακολουθεί ιδιαίτερα αυστηρούς κανόνες κατά τη διαδικασία συλλογής των πληροφοριών που καταχωρεί ο Χρήστης. Ωστόσο, η μεταφορά δεδομένων μέσω διαδικτύου δεν είναι απολύτως ασφαλής. Παρά το γεγονός ότι η Εταιρία καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να προστατεύσει τα προσωπικά σας δεδομένα, δεν μπορεί να εγγυηθεί την ασφάλεια αυτών μέσω του διαδικτύου και κάθε μεταφορά δεδομένων γίνεται με δική σας ευθύνη.

10. ΟΡΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ

Η Εταιρία δεν δηλώνει με κανένα τρόπο ότι οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στην Ιστοσελίδα είναι κατάλληλες για οποιονδήποτε σκοπό. Η Ιστοσελίδα παρέχει το περιεχόμενο (λ.χ. πληροφορίες, φωτογραφίες, απεικονίσεις) και τα προϊόντα που διατίθενται μέσω αυτής “όπως ακριβώς έχουν”, χωρίς καμία απολύτως εγγύηση οποιουδήποτε είδους.

Σε καμία περίπτωση η Εταιρία, οι εκπρόσωποι, οι αντιπρόσωποι και οι υπάλληλοί της, δεν φέρουν ευθύνη για τυχόν απαιτήσεις αστικής ή και ποινικής φύσεως ούτε για τυχόν ζημία (οικονομική ή μη, θετική ή αποθετική, η οποία ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, διαζευκτικά ή σωρευτικά συνίσταται σε απώλεια κερδών, δεδομένων, χρηματική ικανοποίηση λόγω ηθικής βλάβης κλπ.) που τυχόν θα υποστεί ο Χρήστης ή τρίτος από αιτία που έχει σχέση με τη λειτουργία ή/και τη χρήση της Ιστοσελίδας ή/και σε αδυναμία παροχής προϊόντων ή/και πληροφοριών που διατίθενται από αυτόν ή/και από τυχόν μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτής.

Επίσης η Εταιρία, οι εκπρόσωποι, οι αντιπρόσωποι και οι υπάλληλοί της, δεν ευθύνονται για ο,τιδήποτε προκύψει από τρίτα μέλη τα οποία χρησιμοποιούν την Ιστοσελίδα.

11. ΜΕΤΑΒΟΛΗ ΟΡΩΝ

Η Εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς, να ανανεώνει ή να αναθεωρεί ελεύθερα τους Όρους Χρήσης, οποτεδήποτε το κρίνει αναγκαίο και πάντοτε σύμφωνα με τα συναλλακτικά ήθη. Η τροποποίηση ή ανανέωση θα ισχύει από την στιγμή που θα ενημερωθεί σχετικά το παρόν κείμενο για οποιαδήποτε αλλαγή ή τροποποίηση.

12. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπορείτε να αποστέλλετε τυχόν ερωτήσεις σας σχετικά με τους Όρους Χρήσης στο info@kingsizesoufleris.gr. Η Εταιρία μπορεί να επικοινωνεί με τους Χρήστες είτε στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που αυτοί έχουν καταχωρήσει είτε αναρτώντας ανακοίνωση στην Ιστοσελίδα.

13. ΔΙΑΦΟΡΑ

Οι Όροι Χρήσης, η Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων καθώς και οι Όροι και Προϋποθέσεις Πωλήσεων αποτελούν τη συνολική συμφωνία μεταξύ της Εταιρίας και του Χρήστη και υπερτερούν κάθε προφορικής ή έγγραφης επικοινωνίας ή/και συμφωνίας σχετικά με τη χρήση της Ιστοσελίδας.

Σε περίπτωση που οποιοσδήποτε όρος της παρούσας σύμβασης κριθεί άκυρος ή ανεφάρμοστος με απόφαση δικαστηρίου, οι υπόλοιποι όροι παραμένουν ανεπηρέαστοι διατηρώντας την εγκυρότητά τους. Καθυστέρηση της Εταιρίας να επιδιώξει την ικανοποίηση των δικαιωμάτων της από την παρούσα, δεν σημαίνει παραίτηση από τα δικαιώματα αυτά.

Η παρούσα σύμβαση διέπεται από το Ελληνικό Δίκαιο. Για την επίλυση κάθε διαφοράς που θα έχει ως αιτία την παρούσα σύμβαση ή άλλα γεγονότα, με αφορμή τη σύμβαση, και θα σχετίζονται είτε με το κύρος της, είτε με δικαιώματα και υποχρεώσεις που απορρέουν από αυτή, είτε με την προβολή ενστάσεων αναφορικά με δικαιώματα και υποχρεώσεις που γεννώνται από αυτή, αποκλειστικά αρμόδια θα είναι τα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης.